Home >

Hluboká korba Smile 5Z, Galaxy Black

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
4000984815061_1
EAN:
4000984815061
Výrobce:
Cena s DPH: 8 000 Kč
Cena bez DPH: 6 612 Kč
Skladová dostupnost:
Externí sklad 3 - 10 dní

  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Hluboká korba Smile 5Z, Galaxy Black

Hluboká korba Smile 5Z

Propracovaný design s funkčními a praktickými prvky

Hluboká korba Smile 5Z se postará o to, aby vaše miminko mělo ničím nerušený spánek v měkkém a útulném prostředí jako ve své postýlce, ať už se vydáte na procházku kamkoliv.

Prostor na spaní, odpočinek i pozorování okolí

Měkké polstrování, nánožník a extra dlouhá stříška společně zaručují maximální komfort a bezpečí za každého počasí. V horkých letních dnech oceníte dvě velká panoramatická okénka,
jedno ve stříšce a druhé na přední straně hluboké korby, která napomáhají příjemné teplotě uvnitř korby a proudění čerstvého vzduchu pro kvalitní spánek. Pro miminka, která už zvládají pást koníky na poloze na bříšku, nabízejí tyto okénka zároveň zajímavý výhled na okolní svět.

Snadná a rychlé manipulace

Korba Smile 5Z je mimořádně lehká a disponuje praktickými paměťovými tlačítky, díky kterým ji hbitě připnete či odejmete z podvozku jen jednou rukou. Bezpečnostní indikátory vám potvrdí, že je správně upevněná a můžete tak bez starostí vyrazit ven.


Technické vlastnosti

•  Celkové rozměry (Š x D) 43 x 85,5 cm
•  Vnitřní rozměry
•  Hmotnost 3,8 kg

Součástí balení je hluboká korba ke kočárku Smile 5Z

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0